Upgrade Stokis Premium April 2018

Saya tahu ramai yang nak berhenti kerja.Memang antara sebab saya sentiasa bersemangat ialah untuk membantu lebih ramai mencapai impian berhenti kerja,ada kebebasan masa supaya dapat meluangkan masa lebih bersama keluarga dan kebebasan kewangan.

Kak Norah Tuah yang saya kenali dulu dari zaman meniaga emas lagi.Bermula sebagai dropship saya untuk Asmak dan upgrade sedikit demi sedikit.Sengaja saya tak tukar namanya di hp saya yang saya set 2015 dulu.
Hari ni saya berbangga sebab beliau berjaya menjadi Stokis Premium.Follow beliau rapat-rapat. Sebab dia fokus pada growth,bukan sales semata. Pandai menulis pulak tu.Beliau juga editor untuk Buletin Asmak yang akan diterbitkan dalam bentuk apps.

“Saya tahu cikgu sebagai CEO busy,saya cuma nak mudahkan kerja cikgu ”
Ya Allah,baiknya kak Norah ni. 😭

Please follow fb beliau.

Dan untuk anda yang berimpian nak berhenti kerja,boleh follow juga saya rapat-rapat.Apa yang anda nak tahu?Boleh komen atau PM.Saya akan share di wall saya insyaallah 😊

Nak belajar dari leader -leader saya pun boleh.Mereka ada di seluruh Malaysia.Komen atau PM jika segan 😊

cerita lanjut klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP