Perniagaan menggunakan sistem Agen

Secara asasnya perniagaan yang menggunakan sistem agen terdiri dari beberapa tahap. Tahap yang paling asas adalah apabila agen tidak perlu memegang stok. Dia hanya perlu membuat promosi dan pemasaran . Jika ada yang berminat untuk membeli, pihak stokis / HQ yang akan tolong poskan produk. Dia akan menerima komisyen untuk setiap produk yang terjual. Kebaikan

CARA MUDAH NAK MULA BISNES ONLINE TANPA MODAL

Uolss yang newbies, salah satu kekangan korang nak mula bisnes iaitu modal kan? Kak norah faham benda ni tak boleh di elakkan sebab latarbelakang setiap orang itu berbeza. Ada yang datang dari famili susah, ibu-ibu tunggal, menggangur dan sebagainya. Tetapi itu semua dah tak penting, perkara paling utama adalah KEHENDAK/IMPIAN uolss nak BERJAYA. Apabila IMPIAN

4 kesilapan newbies menjual di FB

Hai newbies di luar sana. Sape-sape yang baru nak mula bisnes secara online, korang jangan terlalu eksaited nak terus menjual ye. ketahui dahulu apakah kesilapan yang biasa dilakukan oleh newbies untuk menjual di FB. Jadi korang tak le nanti frust menonggeng setiap kali buat posting takde sape nak respon kan. Meh kak norah eksplin satu

Bila lah nak mula bisnes ni?

Lagi lagi tak tun tuang, tak tun tuang, tak tun tuang. Nak mula bisnes tapi tak tau nak start dari mana? Takut tersilap langkah memilih bisnes? Takut nak mula, sebab saya dengar dunia bisnes ni rugiiii jeeee.. Betul kah tu kak norah? . Isk.isk.isk. Korang ni banyak betul perspektif negative nak mula bisnes. Jangan tunggu

5 langkah pengurusan agen

Agen merupakan antara nadi penggerak bisnes. Setiap agen yang berada dalam tim perlu diberi panduan, sokongan dan penghargaan. . Terdapat 5 langkah pengurusan agen: #1 Ubah mindset sebagai Leader. Sebagai seorang leader, anda perlu membantu agen supaya lebih bersemangat, kuat berusaha dan seterusnya berjaya. Leader perlu duplicate diri dan skill yang ada kepada agen. Sebagai
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP