QURANIC DOA

#1 Quranic Doa 1 Allah bukan berikan apa yang kita mahu tetapi apa yang kita perlu. (mohon bantuan dgn Allah) “Dan apabila hamba-hambaku bertanya kepadamu (Muhammad) tentang Aku, maka sesungguhnya Aku berada dekat dengan mereka. Aku kabulkan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepada ku. Hendaklah mereka memenuhi (perintah) ku dan beriman kepada ku

Bagaimana Nabi Muhamad membina keusahawanannya

Sebelum Nabi Muhamad saw dilantik menjadi Rasul sekitar umurnya 40-an, beliau adalah seorang usahawan . Nabi Muhamad saw juga mendapat gelaran ‘Al-Amin’ semasa berniaga. Ia wujud daripada usaha beliau yang terus membina kredibiliti dan kapasitinya sebagai seorang peniaga yang jujur. Kejujuran inilah yang menjadi dasar orang ramai mempercayai dirinya. Nabi muhamad saw membina semangat usahawannya

Asmak Grand Award 2020

Alhamdulillah, terima kasih yaAllah dengan izin-mu tahun ini dapat lagi hadir ke majlis gemilang Asmak Grand Award (AGA2020).Terima kasih HQ Asmak atas penghargaan yang diberi kepada kak Norah sebagai; 1. Tokoh Inspirasi Asmak 2020 2. Top Stokis Premium (tempat ke-2) 3. Top 10 Asmak of the Year 4. Cenderahati Cabutan Bertuah Allahuakbar, kejayaan manis yang

Asmak Grand Award 2019

Alhamdulillah. Selesai menghadiri majlis Anugerah Asmak Grand Award 2019. Seronoknya berjumpa dengan semua pengedar seluruh negara. Tahun ini lebih bermakna kerana 2 orang dari tim kak norah jugak layak menerima Anugerah Penghargaan. Tahniah buat Elsa Hellary dan Marzuwani Mokhtar. Insya Allah semoga lebih ramai lagi wakil team #TimFarrahCare berkelayakan di tahun hadapan. Aamin. Terima kasih

Jalan-jalan di Arnab Village, Ranau, Sabah

  • Posted on
  • Posted in INSPIRASI
TB di Arnab Village. Waah seronoknya anak-anak semalam semasa berkunjung ke Arnab Village. Sebenarnya dah lama niat nak pegi, tapi tak pernah kesampaian. Mmm..kebetulan semalam ada aktiviti di Kundasang, ambiklah peluang singgah. . Kebetulan sampai kat sana sekitar jam 11.30 pagi. Ngam-ngam cahaya matahari memancar terik di kepala. Tapi tabahkan hati jugak berjalan-jalan. . Sampai

ASMAK GRAND AWARD 2018

  • Posted on
  • Posted in INSPIRASI
Sweet memory yang tidak dapat dilupakan pada bulan April 2018 yang lepas. Bermula sebagai agen dropship pada tahun 2016, minat menjual produk-produk asmak yang osem mula dipupuk. Maka mula la kak norah berjinak-jinak mempelajari ilmu jualan dan pemasaran. Semakin lama permintaan produk asmak semakin meningkat,lantas kak norah pun bina team dan upgrade ke peringkat agen

Penerima Reward Edalia Gold

Alhamdulillah, permulaan menuju kejayaan didalam jual beli emas. Tersenarai sebagai penerima reward untuk jualan Edalia Gold Jual beli emas: http://edaliagold.wasap.my atau di talian 016-8313664 (norah)

One team. One dream.

“One team. One dream” Itulah yang menjadi slogan tim kami. . Alhamdulillah grup #TimFarrahCare dah mencecah umur 2 tahun dengan barisan agen yang aktif membuat sales sepanjang tahun. . Apa rahsianya? Kami berkongsi passion yang sama untuk berjaya. Berusaha melakukan yang terbaik untuk membantu kewangan diri, keluarga dan masyarakat sekitar. Sentiasa upgrade ilmu. Berdoa dan meminta tanpa

Barisan Stokis Premium Asmak baru 2018

Tahniah kepada barisan Junior Leader Asmak. Kami bangga dengan pencapaian anda. Semoga anda berjaya melahirkan lebih ramai leader dalam team masing-masing.Insyaallah Tak lupa,tahniah kepada Leader Asmak yang berjaya melahirkan leader-leader baru ini. Tercicir dalam gambar Pn Rohana Edi (poster akan diedit) Tak lupa tahniah kepada Superstokis Penang yang baru iaitu Noraida Mohamad. cerita lanjut: klik sini

Upgrade Stokis Premium April 2018

Saya tahu ramai yang nak berhenti kerja.Memang antara sebab saya sentiasa bersemangat ialah untuk membantu lebih ramai mencapai impian berhenti kerja,ada kebebasan masa supaya dapat meluangkan masa lebih bersama keluarga dan kebebasan kewangan. Kak Norah Tuah yang saya kenali dulu dari zaman meniaga emas lagi.Bermula sebagai dropship saya untuk Asmak dan upgrade sedikit demi sedikit.Sengaja saya tak
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP