Jalan-jalan di Arnab Village, Ranau, Sabah

TB di Arnab Village.

Waah seronoknya anak-anak semalam semasa berkunjung ke Arnab Village. Sebenarnya dah lama niat nak pegi, tapi tak pernah kesampaian.
Mmm..kebetulan semalam ada aktiviti di Kundasang, ambiklah peluang singgah.
.
Kebetulan sampai kat sana sekitar jam 11.30 pagi. Ngam-ngam cahaya matahari memancar terik di kepala. Tapi tabahkan hati jugak berjalan-jalan.
.
Sampai sahaja di pintu masuk kami beli pakej untuk melawat 3 tempat terus. Waah, ingatkan ada Arnab saja, rupanya ada taman kucing dan harmster lagi.
Mesti lagi seronok kaaaan.
.
Mula-mula melawat taman arnab. Seronok sangat sebab arnabnya manja dan senang dibawa bermain. Masing-masing ada rumah sendiri untuk berteduh. Ada berpuluh ekor arnab,tapi tak nampak semuanya. Cuaca panas agaknya tu yang pakat bersembunyi.hihihi
.
Kemudian kami pegi melawat taman kucing pulak. Adoi bikin geram, semuanya comeel dan manja. Ada yang tidur di sangkar dan atas para. Ye la kan, dah nama pun kucing. Tidur makan je la dia tau.hahahaha
.
Last sekali, kami pegi taman Harmster. Wow, banyaknya ruangan ala-ala kota terkenal di seluruh dunia. Seronok la hamster duduk situ ye. Ada pelbagai saiz harmster, dari yang kecil sampailah yang besar. Geram rasa nak pegang.
Tapi dah letih sangat, next time la datang lagi.
.
Insya allah ada rezeki datang lagi.
Korang yang belum pernah datang?
Jom la.
Memang best, tak rugi tau..
Anak-anak hepi, ibu ayah pun heeepi

ASMAK GRAND AWARD 2018

Sweet memory yang tidak dapat dilupakan pada bulan April 2018 yang lepas.

Bermula sebagai agen dropship pada tahun 2016, minat menjual produk-produk asmak yang osem mula dipupuk. Maka mula la kak norah berjinak-jinak mempelajari ilmu jualan dan pemasaran. Semakin lama permintaan produk asmak semakin meningkat,lantas kak norah pun bina team dan upgrade ke peringkat agen seterusnya iaitu sebagai Stokis Daerah tahun lepas. Bermula dengan beberapa orang agen yang aktif kini ada berpuluh orang agen yang perlu dijaga. Sebagai Leader kepada agen-agen yang sedia ada kak norah banyak mempelajari ilmu-ilmu leadership dari beberapa orang mentor.

Terima kasih yang tidak terhingga buat mentor-mentor kak norah iaitu Cikgu Nor Fazilah Abd Mohd, encik Syamsul Adlan Mahrim, coach Rashidi dan ramai lagi. Berkat doa dan didikan mereka, alhamdulillah tahun ini kak norah upgrade ke level seterusnya sebagai Stokis Premium Asmak.

Tidak dilupakan kepada semua team #TimFarrahCare yang sentiasa memberi kerjasama dan sokongan. Terima kasih uolss kesayangan kak norah😘😘.Alhamdulillah mereka kini boleh mencapai pendapatan 3 – 4 angka sebulan. Insya Allah tahun ini target kak norah untuk membantu lebih ramai lagi pelajar, surirumah, pekerja swasta, kakitangan kerajaan di luar sana untuk buat sales rimbun bersama kak norah.

Ada tak di kalangan rakan-rakan kak norah yang berminat?
Jangan segan-segan.
Hubungi kak norah di 0168313664.
Nanti kak norah akan balas serta merta.

#TimFarrahCare
#OneTeamOneDream
#NorahLeaderAsmak

One team. One dream.

“One team. One dream”
Itulah yang menjadi slogan tim kami.
.
Alhamdulillah grup #TimFarrahCare dah mencecah umur 2 tahun dengan barisan agen yang aktif membuat sales sepanjang tahun.
.
Apa rahsianya?
Kami berkongsi passion yang sama untuk berjaya. Berusaha melakukan yang terbaik untuk membantu kewangan diri, keluarga dan masyarakat sekitar.
Sentiasa upgrade ilmu.
Berdoa dan meminta tanpa jemu dengan yang maha kuasa.
.
Kepada semua pelanggan , doakan kami terus memberi servis terbaik. Misi kami adalah untuk membantu dan berkongsi kebaikan produk-produk asmak untuk kesihatan seisi keluarga.
.
Nak dapatkan produk asmak di kawasan anda? Hubungi sahaja kami. Serta merta kami akan balas dan buat penghantaran terus ke rumah anda.
.
Kepada yang berminat nak join tim kami dan tambah income, amatlah di alu-alukan. Insya allah kak norah tunjukkan jalannya dari A to Z.
.
Pm atau wassap kak norah di 0168313664.

Info lanjut: klik sini.

Barisan Stokis Premium Asmak baru 2018

Tahniah kepada barisan Junior Leader Asmak.
Kami bangga dengan pencapaian anda.
Semoga anda berjaya melahirkan lebih ramai leader dalam team masing-masing.Insyaallah

Tak lupa,tahniah kepada Leader Asmak yang berjaya melahirkan leader-leader baru ini.

Tercicir dalam gambar Pn Rohana Edi (poster akan diedit)
Tak lupa tahniah kepada Superstokis Penang yang baru iaitu Noraida Mohamad.

cerita lanjut: klik sini

Upgrade Stokis Premium April 2018

Saya tahu ramai yang nak berhenti kerja.Memang antara sebab saya sentiasa bersemangat ialah untuk membantu lebih ramai mencapai impian berhenti kerja,ada kebebasan masa supaya dapat meluangkan masa lebih bersama keluarga dan kebebasan kewangan.

Kak Norah Tuah yang saya kenali dulu dari zaman meniaga emas lagi.Bermula sebagai dropship saya untuk Asmak dan upgrade sedikit demi sedikit.Sengaja saya tak tukar namanya di hp saya yang saya set 2015 dulu.
Hari ni saya berbangga sebab beliau berjaya menjadi Stokis Premium.Follow beliau rapat-rapat. Sebab dia fokus pada growth,bukan sales semata. Pandai menulis pulak tu.Beliau juga editor untuk Buletin Asmak yang akan diterbitkan dalam bentuk apps.

“Saya tahu cikgu sebagai CEO busy,saya cuma nak mudahkan kerja cikgu ”
Ya Allah,baiknya kak Norah ni. 😭

Please follow fb beliau.

Dan untuk anda yang berimpian nak berhenti kerja,boleh follow juga saya rapat-rapat.Apa yang anda nak tahu?Boleh komen atau PM.Saya akan share di wall saya insyaallah 😊

Nak belajar dari leader -leader saya pun boleh.Mereka ada di seluruh Malaysia.Komen atau PM jika segan 😊

cerita lanjut klik sini